Коледа е времето, в което прекарваме повече време със семейството

...
Коледа е времето, в което прекарваме повече време със семейството
Коментари Харесай

Трите на най-харесваните коледни филми на всички времена

Коледа е времето, в което прекарваме повече време със фамилията и околните си и затова гледаме повече телевизия. А кои са 3-те най-харесвани коледни филми на всички времена съгласно класациите на Esquire, Thrillist, Ranker, Timeout, Nerve и ви пожелаваме Весела Коледа!

1. It`s a Wonderful Life ( " Животът е прелестен " )

Филмът е сниман през 1946 година от режисьора Франк Капра. Сценарият е адаптация по описа „ Най-големият подарък “ на писателя Филип Ван Дорън Щерн. 

It`s a Wonderful Life разказва историята на Джордж Бейли, изигран от актьора Джеймс Стюърт, който е нещастен бизнесмен, обмислящ самоубийство в навечерието на Коледа. В този миг му се явява неговият ангел-хранител и му показва по какъв начин би изглеждал животът, ако Бейли не съществува.

Филмът е измежду един от най-обичаните в Съединени американски щати и е разгласен за най-харесвания коледен филм на всички времена.

2. Miracle on 34th Street ( " Чудо на 34-та улица " )

Филмът е заснет през 1947 година. Той е избран като трагикомичен, а режисьорът му е Джордж Сийтън.

Лентата споделя историята на дребната Сюзан, чиято майка ѝ е разкрила истината за Дядо Коледа и е лишила най-голямата магия от детството ѝ. Момиченцето е уверено, че щом положителният дъртак не съществува, тя няма да получи най-важните дарове от листата си, само че тогава среща един по-специален Дядо Коледа. Той е възрастен мъж, нает да играе положителния дъртак в един търговски център, само че счита, че в действителност е Дядо Коледа. Подаря на Сюзан най-хубавия вероятен подарък, а точно нещо, в което да има вяра.

3. A Christmas Story ( " Коледна история " )

Филмът е сниман през 1983 година от режисьора Боб Кларк. Създаден е по книгата на Джийн Шепърд " In God We Trust: All Others Pay Cash ". 

A Christmas Story споделя за 9-годишния Ралфи. Единственият подарък, който желае за празника той, е пушка с гумени топчета. Въпреки огромното му предпочитание всички, в това число майка му, учителката му и даже Дядо Коледа от един търговски център, му споделят, че ще си извади окото с играчката. Когато идва сутринта на Коледа, Ралфи получава куп прелестни дарове, само че по този начин и не намира пушката, до момента в който татко му не му я подарява. Момчето излиза щастливо на открито и стартира да стреля по уличните знаци. Едно от топчетата го удря в окото, само че уцелва очилата му и за огромен шанс Ралфи остава жив и здрав. Цялата история към пушката се развива на фона на доста пердах със снежни топки, смешни подиуми със фамилията на Ралфи и още куп бели, които ще ви накарат да се забавлявате от сърце.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР