Коледа е съвсем близо, и както е обичайно за това

...
Коледа е съвсем близо, и както е обичайно за това
Коментари Харесай

Специалният жест на кралицата-консорт Камила

Коледа е напълно близо, и както е всекидневно за това време на годината, редица известни персони и елементарни хора се включват в разнообразни благотворителни начинания. Изключение не направи и брачната половинка на крал Чарлз Камила.

Кралицата-консорт взе участие в раздаването на плюшени играчки дружно с фондация Barnardo, която подкрепя деца в домове и такива в неравностойно състояние. Камила персонално участва в една от детските градини, където бяха раздадени играчките.

Самите те са в действителност специфични - става дума за плюшените фигурки на мечето Падингтън, оставени пред дворците Бъкингам и Уиндзор в символ на респект към кралица Елизабет Втора след гибелта й. След погребението й те бяха събрани, изпрани и готови за подаяние.

Бъкингамският замък даже разгласява занимателно видео, на което се вижда по какъв начин мечетата са събрани, готови и " настанени " краткотрайно в двореца, до момента в който изчакват времето да стигнат до своите деца.

Падингтън - воин на писателя Майкъл Бонд, стана знак на Платинения празник на кралица Елизабет, когато тя се снима в занимателно малко видео дружно с мечето. В него кралицата и обичания детски плюшен воин пиеха дружно чай.