Коледа е малко по-различна за домакинствата с членове на семейството

...
Коледа е малко по-различна за домакинствата с членове на семейството
Коментари Харесай

Майка, която претърпя мозъчно увреждане, беше съкрушена, след като забрави да купи коледен подарък на сина си

Коледа е малко по-различна за семействата с членове на фамилията с увреждания. Майка, която е единствената болногледачка за своя брачен партньор и най-големия си наследник, и двамата с мозъчни увреждания, поема отговорностите на цялото семейство, които се простират надалеч оттатък коледните дарове.

Когато брачният партньор й предложи да подреди най-малкия им подаръка на сина, тя с наслада одобри, само че това неизбежно докара до известно комплициране и остави едно младо момче без подарък на Коледа. В навечерието на огромния ден майката на три деца изясни, че брачният партньор й й е споделил, че е поръчал подарък за най-малкия им наследник. „ Той беше в действителност разчувствуван от това. Той сподели, че и аз ще бъда разчувствана, тъй че трябваше да го амбалирам в кутията, в която пристигна, с цел да мога да го изненадам, когато го отвори тази заран “, сподели тя.

„ Помислих си, че може да бъде набор от книги, които обичах като дете, или игра, която харесвах, с цел да играем дружно, нещо сходно. Колко замислено! “ Тя сподели, че защото е почувства...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР