Коледа дори Коледа ли е, ако не сте били предизвикателства

...
Коледа дори Коледа ли е, ако не сте били предизвикателства
Коментари Харесай

Най-трудните въпроси за Trivial Pursuit на всички времена - и хората са озадачени

Коледа даже Коледа ли е, в случай че не сте били провокации в кръг от Trivial Pursuit или друга настолна игра от вида на викторина, единствено с цел да разберете какъв брой малко сте в действителност знаете?

Trivial Pursuit е настолна игра, в която играчът би трябвало да събере шест разнообразни цветни клина, като дава отговор на любопитни обстоятелства и въпроси от известната просвета. Има доста разнообразни версии на играта, в това число Master Game - Genus Edition до версиите на The Lord of the Rings и Harry Potter.

Създадена през 1981 година, това е една от най-успешните игри на всички времена. Както при множеството издания на Trivial Pursuit, компликацията на въпросите е смесена - тъй че до момента в който някои са много неразбираеми, други са доста лесни. Но в случай че тази Коледа сте закъсали за нещо, за какво не ревизирате знанията на фамилията си, като им зададете някои от най-трудните въпроси за Trivial Pursuit в историята? Или тествайте личните си общи знания тъкмо в този момент?

Прочетете 12-те най-трудни въпроса за банално преследван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР