Колебливото представяне на във футболен аспект все повече засилва информациите,

...
Колебливото представяне на във футболен аспект все повече засилва информациите,
Коментари Харесай

Нищо ново: Кристиано мрънка за завръщане в Реал Мадрид

Колебливото показване на във футболен аспект от ден на ден ускорява информациите, че Кристиано Роналдо желае да се разкара час по-скоро от „ Олд Трафорд “. На дневен ред пък испанските медии още веднъж удостоверяват, че португалската суперзвезда желае да направи един „ финален танц “ с тима, постигнал най-вече в своята грандиозна футболна кариера – Кристиано Роналдо.
Петкратният притежател на Златната топка се върна в Англия след прекосяване от Ювентус през последното лято и има 14 гола в 23 мача от всички съревнования. Въпреки това те не спомагат на „ алените дяволи “ да са измежду челните позиции, а в случай че клубът се провали в опита си да се класира за груповата фаза на Шампионска лига през идващия сезон, то Роналдо е настоял да бъде освободен и да се върне в мадридската столица.
Според иберийската преса 36-годишният футболист към този момент е провел диалог със своя сътрудник – Жорже Мендеш, по тематиката и се чака в околните месеци да има съответно развиване. Кристиано би бил доста удовлетворен да приключи кариерата си в Реал и да се бори до последно да печели огромни титли, само че интерес към него има и от Пари Сен Жермен.
Суперзвездата има 450 гола и 132 асистенции в 438 мача за „ лос бланкос “ сред 2009 и 2018-а година, през която отиде в торинския клуб. След завръщането си в Юнайтед той парафира контракт до лятото на 2023-а година.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР