Колби Ковингтън постигна категорична победа с технически нокаут в сблъсъка

...
Колби Ковингтън постигна категорична победа с технически нокаут в сблъсъка
Коментари Харесай

Ковингтън прегази Уудли с технически нокаут

Колби Ковингтън реализира безапелационна победа с механически нокаут в конфликта против Тайрън Уудли от галавечерта UFC Fight Night 178 в Лас Вегас. Хаоса доминираше през целия мач и не даде никакви шансове на своя противник, който се съобщи в петия рунд, когато почувства остра болежка в ребрата.

Ковингтън стартира нападателно и бързо съумя да направи тейкдаун, само че Уудли откри сили да се изправи благодарение на оградата. След това той нанесе няколко хубави крошета, само че Хаоса отговори с два следващи лакътя.

И във втория рунд Ковингтън имаше самодейността, само че пък Избраният направи един тейкдаун, а също по този начин и впечатляващо Супермен кроше. Въпреки това Хаоса още веднъж имаше двойно повече значими удари от своя противник и взе и този рунд.

Третият рунд стартира неприятно с бъркане в очите на 38-годишния американец и предизвестие за Ковингтън. Хаоса обаче продължаваше да е по-активен и по-разнообразен, като вкара противника си до мрежата и въпреки да не съумя да го събори, му нанесе поредност от удари с колена и лакти.

Четвъртият рунд бе най-категоричен за Ковингтън. Той направи тейкдаун и стартира да крошета и лакти в главата на съперника си, като му направи и сериозна аркада над дясното око. Уудли изглеждаше беззащитен и стоеше в глуха отбрана, само че някак устоя до сирената.

В петия рунд Уудли към този момент нямаше какво да губи и се хвърли за всичко или нищо. Той хвана съперника си в гилотина, само че вместо да го довърши, в един миг до момента в който бяха на земята Уудли извика от болежка и съдията нямаше различен избор с изключение на да приключи мача.

Така Ковингтън към този момент има 16 победи и 2 загуби на сметката си. За Уудли пък това бе трето следващо проваляне и общо 6-о в кариерата му досега.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР