Колата, в която са открити двамата Снимка: shum.bgМладеж на 19

...
Колата, в която са открити двамата Снимка: shum.bgМладеж на 19
Коментари Харесай

19-годишен се задуши в кола със запален двигател. Спътничката му – на 14 г., е в тежко състояние

Колата, в която са открити двамата Снимка: shum.bg
Младеж на 19 година и 14-годишна са открити в безсъзнание в кола в шуменското село Друмево. Той е умрял, а спътничката му е в тежко положение. Първоначално е откарана в шуменската болница, а след това превозена до „ Пирогов “. Оттам оповестяват, че е в устойчиво положение и на апаратно дишане.

Малко след 7 часа е получено известие, че в центъра на селото е видян автомобил, който стоял дълго време със разпален мотор. След като отишли на място, локални поданици забелязали, че в колата има момче и момиче – двамата в безсъзнание.

Хората съумели да отключат автомобила. В това време към мястото на произшествието били ориентирани полиция и Спешна помощ. След идване на екипите станало ясно, че 19-годишното момче е умряло.

И двамата са от с. Друмево. Вчера момичето е имало рожден ден. Причината за гибелта на младежа към момента не е ясна. Предстои аутопсия.

Основна версия, по която проверяващите работят, е задушаване, породено от изгорели газове на колата в резултат на техническа нередовност на транспортното средство. Автомобилът е бил с газова уредба. Възможно е обаче повода за неочакваната кончина на момчето да е напълно друга. От полицията към този момент не дават информация каква е връзката сред умрелия и спътничката му.

Образувано е досъдебно произвеждане. Започват разпити на близки и другари на момчето и момичето.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР