Колата, по която беше стреляно посред нощ в Монтана, е

...
Колата, по която беше стреляно посред нощ в Монтана, е
Коментари Харесай

Разкритие на BulNews: Стреляха по колата на полицай в Монтана

Колата, по която беше стреляно измежду нощ в Монтана, е благосъстоятелност на служител на реда, научи извънредно организация BulNews. Вчера от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града оповестиха за атентата. В ежедневния бюлетин на полицията беше посочено, че незнаен е създал изстрел с пневматично оръжие по автомобил „ Пежо 406 “ в нощта против неделя. В резултат на това стъклото на предната лява врата е счупено.
Колата е благосъстоятелност на гражданин на Берковица. Тя обаче се употребява от неговия наследник. Разследване на медията ни разкри, че това е районният контрольор Радослав Георгиев.
Атаката против униформения е осъществена когато колата му е била паркирана на бул. „ Трети март “, пред №156 в регионалния град. Георгиев декларирал пред сътрудниците си, че е спрял на адреса към 18 часа предходната вечер, а на сутринта видял вредите.
Към момента към момента не е ясно нито кой е причинителя, нито какви са претекстовете за стрелбата. Полицията продължава да търси стрелеца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР