Колата на прокрор Васил Чекански от районна прокуратура Разлог е

...
Колата на прокрор Васил Чекански от районна прокуратура Разлог е
Коментари Харесай

След направения оглед! Криминалистите установиха: Колата на прокурор В. Чекански от Разлог е запалена умишлено 

Колата на прокрор Васил Чекански от районна прокуратура Разлог е опожарена учишлено, отнася се за палеж, това откри направения от криминалисти в ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград, оглед, разбра Struma.com.

Преди към час огледът на мястото на случая завърши, а с часове служителите на реда търсиха доказателства, с цел да потвърдят или отхвърлят версията -палеж. Автомобилът горящ към 04. 00 часа тази нощ. Незабавно е подаден сигнал на телефон 112 и се устатновило, че гори Фолксваген голф 3, създаден 1995 година и е благосъстоятелност на прокурора Чекански.

Седмица преди този момент прокурорът е обикалял с колата си по майстори, с цел да я ремонтират, което в началото заблуди проверяващите, че евентуално се касае за техническа щета, само че повторният оглед откри предумисъл. Колата е била запалена. Според осведомени, наоколо имало камери, които зансели мъж с качулка по същото време, в региона, в който е бил автомобилът.

Работата по случая продължава. Дали работата на прокурор Чекански има нещо общо с похищението върху негова благосъстоятелност, следва да се обясни. Очаквайте детайлности.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР