Колата на общински съветник на БСП в Борован не е

...
Колата на общински съветник на БСП в Борован не е
Коментари Харесай

МВР уверява, че разследва посегателство над имот и кола на общински съветник от БСП

Колата на общински консултант на Българска социалистическа партия в Борован не е потърпевша непоправимо от пожар, който е лумнал при входната врата на гаража му. Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов в Народното събрание, откакто от Българска социалистическа партия настояха незабавно да отговори на въпроси по тематиката.
Червената партия твърди, че въпросният консултант е бил заплашван да не участва на първата сесия на локалния общински съвет или да гласоподава за избран претендент за ръководител на съвета. Социалистите обаче не оповестяват съответни детайлности за имена.
Маринов не видя напън единствено против Българска социалистическа партия, като изясни, че " през цялата изборна акция имаме няколко такива похищения в това число и на претендент на кмет от ГЕРБ ".
Разпоредил съм да се прегледа този случай. Уверявам, че Министерство на вътрешните работи подхожда обективно към всеки един случай като този, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи. 
На двата тура Министерство на вътрешните работи предприе всички ограничения, с цел да предотврати нарушавания, добави Маринов, само че беше подложен на критика, че това е правено единствено официално.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР