Колата на нашенец в Германия се сдоби с уникална екстра“.

...
Колата на нашенец в Германия се сдоби с уникална екстра“.
Коментари Харесай

Българин се сдоби с уникална екстра на колата

Колата на земляк в Германия се снабди с неповторима " екстра “. На дръжката на едната врата на возилото ненадейно се появил закопчан катанец. За странния подарък разкри другар на пострадалия в една от групите на българите в Германия.

" На един другар са му закачили катанец. Интересно, че е нов, на фотографията не се вижда, тъй като е завит в тиксо. Поради каква причина някой го е направил? Бих схванал, в случай че са му срязали гумите (паркирал неправилно), само че катанец на вратата на колата? “, е написал създателят на поста, като е качил и фотография на закопчаната автомобилна врата.

Под фотоса прелива от мнения с догатки за злосторника и повода за щракването на катинара. Потребители на фейсбук групата заподозряха, че зад неуместния " подарък “ седи възмездие или предизвестие за паркиране от сърдит съсед. Други пък допуснаха, че ключът на катинара е врътнат от разгонена баба или държанка.

" Предупреждение от обичаната. Следващият път ще е забита кирка в тавана “, гласи една от догадките. " Това е срещу уроки “, майтапи се друг от коментиралите неуместната постъпка. Снимката на катанеца роди и хипотези за полов намек, изнудване и даже черна магия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР