Колата на млад пловдивчанин, живеещ в централните части на Пловдив,

...
Колата на млад пловдивчанин, живеещ в централните части на Пловдив,
Коментари Харесай

Пловдивчанин получи зловещо “Последно предупреждение“ върху колата си, часовник отброява минутите.....


Колата на млад пловдивчанин, живеещ в централните елементи на Пловдив, осъмна със злокобна картичка на прозореца си, на която ясно се чете " Последно предизвестие ". На талончето е изобразен баснословен часовник, който отброява минутите до среднощ. Така еднопосочно показва по кое време изтича времето, само че времето защо? Религиозната алюзия с удрянето на дванайсетия час може да накара някой с по-слаби нерви да потръпне, само че вместо това нашият воин потъва в размисли през прецизния прорез на студената рационалност:

" От много време другари ме предизвестяват да не спирам в подлеза до нас, въпреки че не преча на никого и нищо, само че тая заран аз и моята кола получихме „ Последното предизвестие “ – ефирна гланцирана брошура, в която написа за Исус, космоса и да се измъкнеш на косъм от " иАзНеЗнамКакво ". Само аз съм предизвестен, други не. Обаче в нашия блок няма инцидентни работи – посланието е ясно, до часа на фотографията да съм се изнесъл. Не знам от кого е, може да е от някой КАТаджия облечен в попско расо и калимявка, който вместо фишове оставя такива диплянки.



Може Исус нощес да е бил в отсрещното заведение и като е видял, че пием водки, макар че сякаш стопирах да пия след нова година, да е решил да ми подсети, че съм неверен. Може и да е някой от многото ненормални тъпанари в блока, Лудвиг, клонингите или Откачева, но това ми се коства най-скучно и го изключвам ", навлиза в мистични хипотези " окиченият " притежател на возилото.  Въпреки това младият пловдивчанин взема решение, че не желае да изпитва ориста, принуден под угрозата " каляската " му да осъмне като тиква и вместо да изчаква ударът на часовника, той просто си мести колата. " Предупреждението наподобява съдбовно поради това " последното ", но някак положително съдбовно – има ангелчета с флейти. С тях евентуално ми загатват, че след 12 без 10 ще издувам гуми.

Иначе реалокирах колата, против Исус, КАТ и ненормалниците не потеглям, а не ми се помпат или купуват гуми ", приключва описа, отдаден на една картичка.  Е, каква е била задачата на посланието, желало ли е то да задейства точно центробежната мощ по пренасяне на колата, или е колата е харесана от някой набожен куриер, не знам. За сметка на това не можем да не признаем силата на внушението и предварителната защита, която явно работи. Дано и вашата кола не осъмне с " последно предизвестие ", само че даже да се случи, към този момент сте с една крачка напред.  

Източник: trafficnews.bg

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР