Колата на Хаас през 2020-а година трябва да е значително

...
Колата на Хаас през 2020-а година трябва да е значително
Коментари Харесай

Болидът на Хаас трябва да е далеч по-добър през 2020

Колата на Хаас през 2020-а година би трябвало да е доста по-добра от нейния предходник за 2019-а, счита водачът Кевин Магнусен. Малкият американски тим стартира обещаващо предишния сезон, само че в хода му се появиха съществени проблеми с гумите на Пирели, които създаваха кахъри на механиците.

Същевременно заелият предпоследно място тим в кервана имаше и съществени грижи с аеродинамиката. „ Това, което знам е, че предходната година болидът е доставял избран брой мощ на тренировките, само че разликата идваше в надпреварите. Засега болидът върви добре и сме създали нужните корекции, с цел да няма разлика в представянето ни. Ако се получи, тогава ще изглеждаме добре”, сподели Магнусен.

27-годишният Магнусен остана в Хаас, само че призна, че е имал предложения и от други тимове. „ Истина е, че имах оферти, само че Хаас бе най-хубавата алтернатива. Когато бях в Рено, усещах, че Хаас желаят да ме вземат. Те се оправят добре като нов тим и взех шанса без да съжалявам”, продължи той.

Магнусен призна, че съжалява, че не може да се бори за шампионската купа, която е доста надалеч, само че удостовери, че задачата му е да господства над съотборника му Ромен Грожан. „ Ще ви излъжа, в случай че кажа, че не е по този начин. Аз съм във Формула 1, тъй като желая да стана международен първенец. Не да вляза в Топ 10. Ако не мога да победа Ромен, то по-големите тимове може и да не погледнат към мен. Не е ли по този начин?”, приключи Магнусен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР