КОЛЪМБЪС, Охайо (АП) — Влакчетата в близкия Сидър Пойнт нямат

...
КОЛЪМБЪС, Охайо (АП) — Влакчетата в близкия Сидър Пойнт нямат
Коментари Харесай

Първичните избори за Конгреса на Републиканската партия с високи залози в Охайо отвеждат гласоподаватели, републиканците на влакче в увеселителен парк

КОЛЪМБЪС, Охайо (АП) — Влакчетата в близкия Сидър Пойнт нямат нищо за първичните избори на републиканците в Конгреса в региона.

Когато републиканецът J.R. Majewski разгласи своята „ (почти) оставка “ от надпреварата с високи залози в северозападната част на Охайо тази седмица, това беше единствено последният поврат в безпределно безредното изпитание на Републиканската партия да в профил най-дълго служилата жена в Конгреса.

От предходната година претендентите на Републиканската партия за 9-ти конгресен окръг на Охайо напуснаха и влязоха в полето на стотинка, гафовете обърнаха претенденти, утвържденията скачаха от акция на акция и няколко известни републиканци - Камарата на представителите на Съединени американски щати Говорителят Майк Джонсън, про-Тръмп суперзвездата Джим Джордан и американският сенатор Джей Ди Ванс – поддържат три конкурентни акции.

Настоящият представител на Съединени американски щати Марси Каптур, 77-годишна, която служи в Конгреса от 1983 година, се счита за един от най-уязвимите демократи за годината - така...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР