КОЛЪМБЪС, Охайо (AP) — В кандидатурата си за Сената на

...
КОЛЪМБЪС, Охайо (AP) — В кандидатурата си за Сената на
Коментари Харесай

Бърни Морено се кандидатира за Сената като аутсайдер, но публичните организации, на които е служил, стимулират бизнеса

КОЛЪМБЪС, Охайо (AP) — В кандидатурата си за Сената на Съединени американски щати в Охайо републиканецът Бърни Морено се показа в формата на някогашния Президентът Доналд Тръмп, който го поддържа: това на „ политически новобранец “.

„ Аз съм единственият новобранец в конкуренцията. Аз съм единственият, който е основал бизнес “, сподели Морено, богат предприемач от Кливланд, пред водещия на подкаст Buckeye Patriots Джо Милър през октомври. „ Аз съм единственият, който не е част от политическата система.

Но Морено от време на време е служил от вътрешната страна. Малко преди да влезе в политиката, той взе участие в два държавни съвета - един в Кълъмбъс, един в Кливланд. Преглед на Associated Press откри, че всеки от тези обществени субекти е подтикнал блокчейн бизнеса на Морено, до момента в който е служил.

Морено ще се изправи против държавния секретар Франк Лароуз и щатския сенатор Мат Долан на първичните избори на Републиканската партия идващия месец. Победителят ще се изправи през ноември против третия мандат американски сенатор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР