Колаж TwitterБрад Пит, който е на 56 години, ще става

...
Колаж TwitterБрад Пит, който е на 56 години, ще става
Коментари Харесай

Брад Пит ще става баща за седми път

Колаж Twitter

Брад Пит, който е на 56 години, ще става татко за 7-ми път. Младата му 27-годишна немска другарка е в 3-тия месец от бременността, излиза наяве от изявления на Dailystar в Twitter.

От известно време се носят клюки за връзката сред известния холивудски артист Брад Пит и младата немска манекенка Никол Потуралски, а в този момент историята получи ново продължение. Американските медии оповестиха, че Никол е бременна, а артистът ще стане татко за седми път.

„ И двамата са разчувствани, макар че Брад беше малко шокиран и комплициран в началото “, сподели източник, непосредствен на двойката. 

Според медиите, детето би трябвало да се роди напролет.

„ Връзката им се разви доста бързо. Бебето не беше планувано, само че е реалност и в този момент те са в сладко очакване. И двамата желаят момиче, особено Никол, която към този момент има наследник “, сподели източникът, а двойката към момента не е коментирала изявленията.

Анджелина Джоли също не е коментирала тези изказвания, само че защото тя към момента е публично омъжена за Брад, съгласно медиите тази вест няма да й се отрази добре.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР