Колаж със снимките на лидерите на ГЕРБ и ДПС Бойко ...

Колаж със снимките на лидерите на ГЕРБ и ДПС Бойко

"Главната сестра": общото между ваксинирането на Борисов, Пеевски и Карадайъ

Колаж със фотосите на водачите на ГЕРБ и Движение за права и свободи Бойко Борисов и Мустафа Карадайъ и с претендент депутата на Движение за права и свободи Делян Пеевски сега, в който им бият ваксина провокира мнения, казуси и стотици споделяния във " Facebook " и " Туитър " в петък. Общото сред тримата е, че от фрагментите се съзира, че инжекцията им се слага от едно и също здравно лице.

Това не е персоналният доктор на тримата, а основната здравна сестра Магдалена Серафимова в столичната болница " Софиямед ", където очевидно всички те са избрали да се имунизират. Това сподели инспекция по обществени източници. Тя удостоверява и достоверността на трите фотоси, за някои от които през вчерашния ден имаше подозрения наистина ли не са монтаж. " Дневник " зададе казуси и към болничното заведение.

" Софиямед " е софийската болница на най-огромната българска верига лечебни заведения. Тя постоянно популяризира информация за лечението на прочути пациенти и оферира и така наречен ВИП услуги, в това число за лекуване на Коронавирус-19. През лятото заради мединия интерес, от пресцентъра на болничното заведение създадоха конкретизиране, че водачът на " Има подобен народ " Слави Трифонов е бил на профилактични прегледи там откакто беше болен от Коронавирус-19. В тази болница Борисов беше опериран по неотложност, поради разкъсан менискус малко след изборите през април.

Три имунизации-една сестра

Най-остарял е фрагментът с Мустафа Карадайъ-на 16 април той го популяризира в профила си във " Facebook " с текст " Аз се имунизирах. Ваксинирайте се и вие! " От него не се схваща наистина ли това е поставянето на първа или втора доза и какъв вид ваксина е избрал. (Вижте истинските фотоси в края на текста).

В типичния си жанр водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, поставянето на първа доза от имунизацията на 27 юли. Той беше довел " какъв брой народ " (по думите му)-някогашният вицепремиер Томислав Дончев и някогашните министри Младен Маринов и Делян Добрев с децата си, които също имали предпочитание да се имунизират и още няколко пълномощници на ГЕРБ. Те бяха настанени в заседателна зала, а видеото сподели целия развой от пояснения на лекаря и медицински казуси и отговорите на Борисов, в които той главно се шегуваше или наблягаше приноса си за обезпечаване на имунизациите. Бившият министър председател покаже акцията като " персонален образец " и обяви, че избрал имунизацията " Модерна ", с цел да е съвременен. В това видео той е имунизиран от друга сестра.

На 24 август, Борисов популяризира фотоси в обществената мрежа от поставянето на втора доза и от талончето за приключения имунизационен развой. Това е и фрагментът, който в петък (22 октомври) беше припомнен и колажиран, поради здравната сестра.

Новата гласност на Пеевски

Тогава формалният профил " Движение за права и свободи Пресцентър " сподели фрагменти на Пеевски , на който очевидно от фотосите същата дама слага ваксина. Според информацията за него това е трета доза. Пеевски също е отишъл с компания за ваксиниране се съзира от фотосите. Трета доза е била сложена и на претендента за народен представител Йордан Цонев, на кмета на Белица Радослав Ревански, а първа-на председателяна младежката организация на Движение за права и свободи в Благоевград Ибраим Зайденов и на Максим Тачев-член на общинската организация на движението в Белица. Всички са се снимали и в обща фотография за спомен със запретнати ръкави.

Когато санкционираният по световния акт " Магнитски " за корупция и търговия с въздействие Пеевски се появи за първи път обществено от доста време, извикан на среща в ДАНС, се видя, че той съблюдава ограниченията, тъй като беше с маска, носеше флакон с дизенфектант и на няколко пъти прикани журналиститите да пазят отдалеченост, като сподели, че има " грипна зараза ". Тогава прочутият с обстоятелството, че доста рядко ходеше в Народното събрание като народен представител, съобщи, че ще се появява обществено и ще приказва. Дни по-по никое време Движение за права и свободи обяви издигането му за претендент на предстоящите предварителни избори откакто в предвите два вота тази година не взема участие.

Така в финалните дни, пресцентърът на движението популяризира постоянно негови фотоси от срещи в райони, а той даде и необичайно изявление (повече ). Повече изяви в сравнение с е имал за няколко години.

А в предизборния или новия си Природен резерват включи и ваксинирането. Пеевски също показва, че дава персонален образец и на каузи и поддържа ваксинирането като " единственият метод да се преборим с общия зложелател-ковид ".Всичко, което би трябвало да знаете за:

Източник: dnevnik.bg