Колаж ПикВ 11 ч. в Министерския съвет започна среща на

...
Колаж ПикВ 11 ч. в Министерския съвет започна среща на
Коментари Харесай

Ексклузивно: Божков, Домусчиев и Ганчев пристигнаха при премиера! Цацаров и Боби Михайлов също на безпрецедентната среща

Колаж Пик

В 11 ч. в Министерския съвет стартира среща на премиера Бойко Борисов с президента на БФС Борислав Михайлов, основния прокурор Сотир Цацаров, заместника му Иван Гешев и министъра на вътрешните работи Младен Маринов, предава „ Труд “. На срещата участват и босовете Георги Домусчиев („ Лудогорец “), Гриша Ганчев (ЦСКА) и Васил Божков („ Левски “).

``
реклама

Целта на сбирката е да се набележат ограничения за обезпечаване на спокоен футболен сезон, в който съдиите да не бъдат атакувани.

Освен това, през предходната седмица ЦСКА изпрати ултимативно писмо до БФС поради тв правата. Клубът упрекна Кирил Домусчиев в четворен спор на ползи като притежател на излъчващата шампионата „ Нова Броудкастинг Груп “, „ Лудогорец “, „ Футбол Про Медия “ и член на изпълкома на футболната централа. От „ Армията “ желаят друга телевизия да предава мачовете на тима и ще отчислява пари към БФС и противниците на „ алените “.

Бойко Борисов персонално се е заел босовете на клубовете да подсигуряват феърплей и не желае завихряне на торнадо още преди старта на сезона.

Сезонът в Първа лига стартира на 12 юли, петък, с мачовете „ Ботев “ (Враца) – „ Берое “ от 18.45 ч. и ЦСКА – „ Етър “ от 21 ч.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР