Колаж: ПикЛуксозна килия чака убиеца на журналистката Виктория Маринова -

...
Колаж: ПикЛуксозна килия чака убиеца на журналистката Виктория Маринова -
Коментари Харесай

Настаняват изверга Северин в лукс килия - убиецът на Виктория със собствена тоалетна и баня с душ

Колаж: Пик

Луксозна килия чака килъра на журналистката Виктория Маринова - Северин Красимиров! Следственият арест в Русе е ремонтиран преди 1-2 години, има нужната жилищна повърхност и независим хигиеничен възел, увериха от пресцентъра на правосъдното министерство, оповестява Пик.

``
реклама

В съпоставяне с елементарните килии из страната това звучи напряко като ВИП стая в петзвезден хотел, разясняват някогашни пандизчии. Повечето арестанти могат единствено да мечтаят за лична тоалетна и баня с душ. Родното Министерство на правораздаването увери немските управляващи, които задържаха килъра на Вики, че изискванията в килията, където ще бъде тикнат 20-годишният юноша, дават отговор на всички европейски стандарти, написа столичен ежедневник. Това беше едното условие за предаването на Северин. Другото е против него да няма закани за живота му. В формалните документи такива не са упоменати, макар че профилът му във фейсбук бе засипан с обиди, псувни и закани.

Немските служби явно са пропуснали и заканите, и редицата каузи, по които страната ни бе наказана в Страсбург по отношение на ситуацията зад решетките. Условията в ареста са значими, тъй като в случай че Северин се оплаче, може да бъде върнат назад в Германия, прецизират осведомени. Убиецът има шанс, тъй като за разлика от множеството места за отнемане от независимост, които плачат за незабавен рем килията, която му е приготвена, към този момент е освежена. Екстрадицията на Северин, която бе утвърдена от съда и прокуратурата в Германия, се чака до дни. Говорителят на основния прокурор Румяна Арнаудова посочи, че детайлности към пътуването и идването на килъра на родна територия няма да бъдат съобщавани.

" Предприети са засилени ограничения за сигурност, които ще се извършват от Министерство на вътрешните работи ", посочи Арнаудова. От думите й стана ясно, полицията не желае да се знае по кое време Северин ще кацне в България. Причината е, че ченгетата се притесняват да не бъде причакан още на летището от гневни хора, потресени от бруталното ликвидиране журналистката, които да го линчуват. Северин се чака с огромно неспокойствие и от проверяващите в Русе. Те се надяват да го накарат да проговори и да направи цялостни признания.

" Ще изчакаме лицето да забележим дали ще съобщи за закононарушението ", съобщи пред вестника шефът на ОД Министерство на вътрешните работи – Русе, Теодор Атанасов. Засега полицията продължава да търси още очевидци на съдбовната преживелица от 6 октомври, да търси още доказателства и да проверява всевъзможни версии за похищението. Пред немските служби Северин описа, че нокаутирал Вики и я замъкнал в храстите. Той отхвърли да я е изнасилвал. Убийството също остава да виси, тъй като изродът разкрил пред майка си Надежда, младата жена сама се задавила в кръвта, която течала от носа й. Това е заключението и на правосъдните медици, създали аутопсия на 30-годишната жертва, разкриват осведомени с следствието. Смъртта е настъпила към 15 минути откакто е строшен носът й Северин е повалил журналистката единствено с едно кроше, нацелвайки право в носа. Така счупил носната й празнина, поради което кръвта почнала да се стича непосредствено в гърлото на Вики. Допълнително насилникът е притискал устата и носа й, с цел да не издава звуци, до се гаври с нея в храстите. Водещата издъхва за минути. Северин е некрофил, тъй като е изнасилвал Виктория, когато тя към този момент е била мъртва, разкриват патоанатомите. Той приключил два пъти над натрупа на Вики, като оставил ДНК-то си по нея. Когато след екстаза схванал, че дамата е мъртва, сграбчва телефона, портфейла й и хуква да бяга. Убиецът е прочут като Селяйдин от ромската махала " Тракцията ". Подвизавал се в къщата на вуйна си в другата махала - " Селеметя ". Там са открити и облеклата му – блуза, дънки, и боксерки, по които е имало кръв от убитата. От тях е свален генетичен материал от Северин, който съответствува 100% с откритата ДНК по тялото на убитата жена. У нас са му повдигнати две обвинявания - за обезчестяване и ликвидиране, осъществени по изключително непосилен метод. При идването на Северин обвиняванията ще му се предявят постоянно. Не е изключено, в случай че си признае, да бъде заведен на мястото на престъплението край брега на Дунав за следствен опит, при който да покаже кое по какъв начин се е случило.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР