Колаж ПИК, Фейсбук, Роберт БиедронАлександър Йорданов се размина на косъм

...
Колаж ПИК, Фейсбук, Роберт БиедронАлександър Йорданов се размина на косъм
Коментари Харесай

Самолет с Александър Йорданов на борда едва не се разби над Европа

Колаж ПИК, Facebook, Роберт Биедрон

Александър Йорданов се размина на косъм със гибелта.

Истински екшън във въздуха се е разиграл през вчерашния ден следобяд при полет на полските авиолионии от Варшава до Брюксел. Това разкри пред ПИК евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Александър Йорданов, който е бил измежду пасажерите на полет LO233 до белгийската столица и се разминал с адска покруса.

Следобеда на 24 януари аероплан Embraer E195LR на Полските авиолионии, изпълнявал полет от Варшава за Брюксел едвам не се е разрушил поради проблем с налягането, написа уеб сайтът авиейшън24.

Около 40 минути след излитането, до момента в който е бил на височина 34 000 фута, машината стартира да изпитва проблем с налягането. Пилотите са принудени да разгласят сигнал за повреда и бързо да се спуснат на 10 000 фута височина, след което да се отклонят към немския град Дюселдорф.

Кадри, оповестени от полския политик Роберт Биедрон, демонстрират, че над главите на пасажерите в самолета са спуснати кислородни маски, като те са инструктирани от стюардеса по какъв начин да ги употребяват.

Все отново самолетът, след куп екстрени ситауции, съумява да кацне сполучливо в Дюселдорф. Сред пътуващите в самолета е бил и българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Александър Йорданов, както и други евродепутати. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР