Колаж novini, Силен човек от Има такъв народ обясни какво

...
Колаж novini, Силен човек от Има такъв народ обясни какво
Коментари Харесай

Балабанов, ИТН: По време на война всички трябва да сме обединени

Колаж novini,

Силен човек от " ИТН " изясни какво се случва в ръководещата коалиция.

Няма напрежение в обединението, не се усеща такова. Коалицията би трябвало да е повече от постоянна, изключително в подобен неприятен миг за целия свят – войната в Украйна. По време на война всички би трябвало да сме обединени. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Попитан дали земеделският министър Иван Иванов би трябвало да бъде заменен, в случай че има данни за нарушавания, Балабанов съобщи: " Има институции, които би трябвало да си свършват работата и да има данни и обстоятелства и чак въз основата на тях да се вземат решения. В момента не мога да разясня. Отговорните органи би трябвало да се самосезират тогава, когато има ясни обстоятелства. Нищо повече от това не мога да разясня ".

" В момента има позиция на обособени хора. Аз не мога да влизам в техните обувки, защото хората застават с лицата си. От наша позиция напрежение няма. Трябва да бъдем в действителност единни, тъй като в противоположен случай ще изпаднем в доста по-тежка обстановка ", уточни депутатът от " ИТН ".

Припомняме, че депутатът от най-голямата парламентарно показана партия " Продължаваме промяната " Александър Дунчев изнесе данни за скандални схеми за политически назначения в горските стопанства, обвинявайки за това земеделския министър от Българска социалистическа партия Иван Иванов, който съгласно него бил част от " задкулисието ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР