Колаж Лидерът на БСП атакува остро лидера на ГЕРБ.Тегленето на

...
Колаж Лидерът на БСП атакува остро лидера на ГЕРБ.Тегленето на
Коментари Харесай

Нинова: Борисов лъже, и ГЕРБ гласуваха за новия дълг на Асен Василев

Колаж

Лидерът на Българска социалистическа партия нападна остро водача на ГЕРБ.

Тегленето на нов държавен дълг е признато с гласовете на ГЕРБ, декларира водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в позиция, публикувана от пресцентъра на партията.

Тя ползва разпечатка от гласуването на първо четене на плана на Закон за държавния бюджет за 2023 година на 12 юли т.г.

„ Борисов, че лъже, лъже. Ама чак пък толкоз. Ходи от град в град и тръби по какъв начин научил от медиите, че Асен Василев ще тегли нов дълг и какъв брой неприятно било това “, разяснява Нинова.

„ Чудя се на депутатите от ГЕРБ по какъв начин търпят Борисов всеки ден да ги прави на маймуни. Този нов дълг е признат с гласовете на ГЕРБ (прилагам гласуването). 63 депутати от ГЕРБ са приели нов държавен дълг от 7,5 милиарда лева - член 69, алинея 1 от Закона за държавния бюджет. Видно от разпечатката, в случай че ГЕРБ бяха дали своят вот " срещу ", нямаше страната да задлъжнее още и още “, разяснява Нинова.

„ И тъй като Борисов попита кой е отговорен, отговорът е един - ти си отговорен “, декларира още водачът на Българска социалистическа партия, написа обстоятелства.бг.

Вчера на предизборна среща в Търговище водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че " като некоалиция " не са осведомени, че държавното управление се готви за нови заеми. Борисов напомни, че министър Асен Василев е приказвал предходния ден, че има по-малка събираемост от Агенция „ Митници “ и от Националната организация за приходите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР