Колаж и видео Фейсбук, Нова ТвКирил Петков бе посрещнат с

...
Колаж и видео Фейсбук, Нова ТвКирил Петков бе посрещнат с
Коментари Харесай

ГЕРБ се присмиват на Кирил Петков на трибуната

Колаж и видео Facebook, Нова Тв

Кирил Петков бе посрещнат с иронични усмивки от представителите на ГЕРБ, измежду които бяха Десислава Атанасова, Томислав Дончев, Даниел Митов и Александър Ненков, когато излезе на парламентарната естрада, с цел да показа предлагането на " Продължаваме промяната " за ръководител на Народното събрание. 

Сега, преди да продължавате да се хилите отдясно, ще ви кажа нещо доста по-важно, което би трябвало всички ние да слушаме, сподели по този мотив Петков.

Неговото изказване продължи по следния метод: " От името на парламентарната група " Продължаваме промяната ", предлагаме за ръководител на 47-ото Народно заседание да бъде определен Никола Георгиев Минчев. Никола Минчев е приключил право в Софийския университет, има дълготраен стаж като юрист експерт по процесуално, представително и интернационално право в адвокатска фирма, интернационално приета от всичките сътрудници в адвокатурата. През годините се е потвърдил като отличен експерт и несклоняем войник за дела с дейна гражданска позиция. Вярвам, че тези негови качества, както и положителното му обучение, честност и неизменност ще допринесат доста за 47-ото Народно заседание. Той ще служи за най-хубавата идея - триумфа на България. "

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР