колаж: Фейсбук/Който и да вземе мандата, да предложи служебният кабинет

...
колаж: Фейсбук/Който и да вземе мандата, да предложи служебният кабинет
Коментари Харесай

Мая Манолова с предложение: Служебното правителство да стане редовно, който и да вземе мандата

колаж: Фейсбук/

Който и да вземе мандата, да предложи служебният кабинет да стане постоянен, това предложи във Facebook Мая Манолова. „ Не разбирам за какво нито една от огромните партии не предлага това ”, добавя водачът на гражданската платформа „ Изправи се.БГ ”.

Според нея, в случай че сегашният кабинет се резервира, ще се знае сигурно на кого е политическата отговорност за дейностите на министрите – на президента Румен Радев. „ Ясно е кой стои зад тях. Няма сянка на задкулисие. Този състав се оправи доста добре с организацията на честните избори. И тъкмо поради тези причини има висока социална поддръжка ”, декларира Манолова.

„ Ние не желаеме присъединяване в кабинета. Ние сме гражданска платформа и за нас не постовете са значими, а да се вземат решение проблемите на елементарните хора. А те са преизчисляване на пенсиите, повишение на приходите, незабавна и дълбока правосъдна промяна, помощ за фамилиите, децата и хората с увреждания, обезщетения за дребния бизнес незабавно, преразглеждане на сметките за ток, парно и вода, които унищожават хората. И Комисията за проверката да продължи ”, по този начин изясни позицията си Мая Манолова.

 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР