Колаж Фейсбук, Ивайло МирчевБългарските депутати дадоха пример на 50 деца,

...
Колаж Фейсбук, Ивайло МирчевБългарските депутати дадоха пример на 50 деца,
Коментари Харесай

50 деца са гледали хайванските сцени между Костадинов и Митев

Колаж Facebook, Ивайло Мирчев

Българските депутати дадоха " образец " на 50 деца, които бяха на посещаване в Народното събрание за 1 юни.

Депутат от " Демократична България " изрази мнение за скандала на деня в Народното събрание.

Както е известно, депутатът Искрен Митев от " Продължаваме промяната "  нарече лидера на " Възраждане " с прозвището " Копейкин " и го упрекна, че си е купил къща с държавни дотации. Бесен, Костадин Костадинов сподели, че ще му " счупи муцуната " и поиска опрощение, само че вместо това бе пернат за вратовръзката. 

Последва меле, в което народни представители се бутаха и блъскаха.

По този мотив Ивайло Мирчев написа следното в своя персонален профил във фейсбук: 

" Депутати се бият в пленарна зала, до момента в който от балконите ги гледат 50 гостуващи деца. Сюжет за гоблен? Уви, не. Реална сцена от през днешния ден. Разбира се, в центъра на абсурда беше “колегата ” Копейкин. Няма значение мотивът.

Единственото, което има значение, е неуместният образец, който депутати дават на децата, пристигнали да видят по какъв начин се ръководи страната. Честит първи юни, деца.

Сигурен съм, прочее, че децата ги беше позор да гледат тоя цирк. Надявам се да запомнят образеца под надпис “Как не се прави ”. Надявам се също по този начин всички ние, като народ, да спрем да пращаме в Народното събрание хора, които могат единствено с обиди и юмруци да си вземат решение различията.

Парламент идва от “говоря ”. Това е мястото, където да дискутираме и да търсим метод да се разберем. Боевете на парламентарната народна власт би трябвало да са конфликти на хрумвания, а не просташки тупаник. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР