Колаж Фейсбук/Делян Пеевски, БулфотоКандидатът за народен представител от ДПС Делян

...
Колаж Фейсбук/Делян Пеевски, БулфотоКандидатът за народен представител от ДПС Делян
Коментари Харесай

Пеевски: Г-н Прокопиев, не се крийте, а излезте и кажете кого подкрепяте и защо

Колаж Фейсбук/Делян Пеевски, Булфото

Кандидатът за депутат от Движение за права и свободи Делян Пеевски насочи ясно обръщение към Иво Прокопиев.

Господин Прокопиев, време е да спрете да се криете зад медии и политически планове. Време е да излезете с лицето си и да отбраните политически си упоритости. Време е да бъдем директни с българските жители. Аз съм претендент за депутат, не укривам партийната си принадлежност и диря поддръжката на жителите.

Това написа Делян Пеевски в обществената мрежа.

Време е да го извършите и Вие. Щом не желаете да участвате персонално на избори, като един от главните участници в политическите процеси в България сте задължен най-малкото да изразите своите политически пристрастия и да кажете кого подкрепяте и за какво! Няма нищо ужасно, след всички неистини които изсипахте по мой адрес през годините аз отново съм тук с лицето си. Така, че нямате причина да се притеснявате, вземете образец от мен и заявете обществено къде отива вашата политическа, медийна и финансова поддръжка!, написа още Делян Пеевски в персоналния си профил във фейсбук.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР