Колаж БулфотоПродължава делото срещу Кристиан Николов по обвинение, че е

...
Колаж БулфотоПродължава делото срещу Кристиан Николов по обвинение, че е
Коментари Харесай

Очевидка на катастрофата: Не съм видяла Кристиан да помага на Милен Цветков

Колаж Булфото

Продължава делото против Кристиан Николов по обвиняване, че е предизвикал злополуката, в която почина журналистът Милен Цветков.

Жена, която е била свидетел на случая, описа, че видяла удара сред двете коли. Тя е била дружно с двете си деца и брачна половинка си в кола на същото кръстовище. Силно се е изплашила при удара. Веднага се е обадила на 112. Тя и фамилията й не са оказали помощ. Видяла е по какъв начин Милен Цветков излиза от колата си, поддържан от други хора. Не помни някой от колата на Кристиан Николов да е оказвал помощ на Цветков. Видяла е по какъв начин Николов е излязал от колата си, оповестява " Евроком ". 

Свидетелката показа, че Николов е бил с внезапни придвижвания. Тя ги попитала добре ли са всички в тяхната кола, те дали отговор: Всичко е наред! "

Жената съобщи също, че тримата души в тази кола са излизали и влизали в нея като че ли са търсели нещо ня задната седалка.

Разпитвантаа удостовери, че колата на Николов е предходна на алено.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР