Колаж БулфотоПетел продължава да следи какво се случва, след като

...
Колаж БулфотоПетел продължава да следи какво се случва, след като
Коментари Харесай

Министерство на финансите пусна списъка с фирмите, свързани с Пеевски, Божков и Желязков

Колаж Булфото

" Петел " продължава да следи какво се случва, откакто Съединени американски щати постановиха наказания на шестима българи. Днес има друга вест за трима от тях.  Министерството на финансите публикува описи (Рестриктивни мерки и Други мерки) на лицата, които попадат или евентуално биха попаднали  в обсега на глобите, наложени от Службата за надзор на задграничните активи (OFAC). Това се случва след предписание на Министерския съвет.

Вчера бе обявено, че ще бъде основана специфична работна група, която да отговори на протичащото се след глобите, наложени от американското финансово министерство.

В листата на асоциираните лица да се включат: а) всички физически лица и юридически лица, притежавани, следени или ръководени през последните пет години от лицата, включени в листата на OFAC; б) всички съдружници, акционери, шефове и членове на органи на ръководство и надзор на юридическите лица от писмен знак „ а “, включени все още и за последните 5 години. в) всички физически лица и юридически лица, които бъдат открити от ДАНС и Национална агенция за приходите в хода на прилаганите непрекъснати ограничения за идентифицирането на степента на съгласуваност на лица с лицата от листата.

Информацията може да бъде проследена

Изготвените данни от МФ са за Васил Божков, Делян Пеевски и Илчо Желязков. Публикуван е лист на обвързваните с тях компании.

64 са компаниите в България, за които има данни за престъпления, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР