Колаж бТВ, Лидерът на БСП засипа Бойко Борисов с тежки

...
Колаж бТВ, Лидерът на БСП засипа Бойко Борисов с тежки
Коментари Харесай

Нинова: Г-н Борисов, знаех, че сте лъжец, но не знаех, че лъжете толкова много

Колаж бТВ,

Лидерът на Българска социалистическа партия засипа Бойко Борисов с тежки рецензии. Поводът беше изказване на лидера на ГЕРБ малко по-рано през днешния ден, в което той споделя, че в случай че Корнелия Нинова не се е била дръпнала, е щяло да има държавно управление още с първия мандат и в него Гроздан Караджов щял да е министър на превоза.

„ Г-н Борисов твърдо знаех, че сте измамник, само че че сте чак подобен измамник, в никакъв случай не съм очаквала “, съобщи по този мотив Нинова в „ Лице в лице “ по бТВ.

„ Споменато име Караджов е представител на Има Такъв Народ и в случай че господин Борисов си е договорил държавно управление със Слави Трифонов, това не е наша работа. С нас нито е разговарял за министерство, нито е приказвал за министри. Още на втората среща разбрахме, че ние не можем да участваме в това задкулисие и ще ви кажа за какво. На въпросите на Борисов, казахме, че ние имаме правила - срещу войната, срещу джендър идеологията, би трябвало да внимаваме с еврото, по кое време да го приемем. Дайте да обсъдим тези неща и в случай че решите нещо такова, в такова държавно управление, ние ще се оттеглим. Той ми отговори: Няма проблем, вие ще викате „ не “, аз ще го внеса в Народното събрание и ще го гласоподавам с гласовете на Пепе и ДеБе. В този миг взех решение, че диалогът с този човек е завършил, и че той в никакъв случай няма да се промени. Той ще използва всички партии, с цел да си обезпечи личното оцеляване. Станахме и си тръгнахме, и това апропо е доста преди изявлението на Гешев. Така че мога да повторя: Г-н Борисов лъже, този път повечко, в сравнение с би трябвало “, добави Нинова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР