Колаж БНТОтборът на Италия победи Уелс с 1:0 на “Олимпико

...
Колаж БНТОтборът на Италия победи Уелс с 1:0 на “Олимпико
Коментари Харесай

Италия изравни рекорд и завърши първа. Уелс също е на 1/8-финал

Колаж Българска национална телевизия

Отборът на Италия победи Уелс с 1:0 на “Олимпико ” в Рим в последния си дуел от група „ А “ на Евро 2020. Матео Песина (вдясно на снимката) означи попадението в 39-ата минута, а в 56-ата Итън Ампаду от състава на " драконите " беше изпъден с пряк червен картон.

Така Италия приключи първа в групата и се класира за 1/8-финалите. Там ще играе и вторият Уелс. „ Адзурите “ изравниха и върха си от 30-а следващи мача без загуби, подложен селекцията на Виторио Поцо в интервала 1935/1939 година. Освен това Италия записа 11-и пореден мач без загуба и 1060 минути без позволен гол.

 

Швейцария победи Турция с 3:1 в финален дуел от група " А ". Тимът на Владимир Петкович приключва на трето място в групата с еднакъв брой точки с Уелс, само че с по-лоша голова разлика. " Кръстоносците " ще чакат класирането на третите тимове, с цел да разберат дали ще продължат напред. Четири от шестте, приключили на трето място, ще намерят място на осминафиналите, написа Sportal.bg.

Още в шестата минута Харис Сеферович даде преднина на швейцарците. Джердан Шакири удвои техния задатък в 26-ата минута със ужасно осъществяване. През второто полувреме двата тима си размениха по един гол в границите на шест минути. Кахведжи върна очакванията на турците, само че Шакири направи резултата 3:1 в 68-ата минута.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР