Колаборацията с британския пионер в аудио системите ще доведе до

...
Колаборацията с британския пионер в аудио системите ще доведе до
Коментари Харесай

LG в партньорство с Meridian Audio

Колаборацията с английския пионер в аудио системите ще докара до нови нововъведения

LG Electronics (LG) и Meridian Audio оповестиха своето партньорство, което цели да достави висококачествено аудио на повече консуматори в целия свят. Репутацията на LG за производството на одобрени, новаторски електроуреди, дружно с ненадминатата звукова технология и пионерски метод към аудиото на Meridian ще доставят неповторими решения, които ще дават на слушателите несравнимо прекарване.

От скромното си начало като първия корейска бранд, който създава радиа за семейството, LG има дълга история в създаването на аудио артикули за интернационалните консуматори. Партньорството с основания във Англия Meridian ще показа едно ново равнище на звучност, учредено на естествения и достоверен тон, получен от строги изследвания и разработка. LG и Meridian ще си сътрудничат по необятен набор от аудио артикули на LG, в това число саундбар системи и безжични представители.

От основаването си преди повече от 40 години, Meridian непрестанно движи аудиоиндустрията напред като пионер на първокачествен тон. От орган по цифровата обработка на сигнали (DSP) до представители от региона на психоакустиката, въздействието на Meridian се усеща във всяка част на промишлеността. Meridian играеше фундаментална роля в създаването и усвояването на революционни аудио технологии като Hi-Res Audio и MQA (Master Quality Authenticated) и е основателят на първите цифрови дейни високоговорители в света. Експертизата на Meridian слага нов стандарт за аудио системите за коли с първата в света 3D система за съраунд тон за коли през 2012 година.

„ Това партньорство с Meridian е образец за ангажираността на LG за основаването на премиални аудио системи, които могат да се конкурират с най-хубавите в бизнеса. ", съобщи Сео Йонг-джей, началник на CAV (Convergence Audio and Video) артикули в LG Home Entertainment Company. „ Сътрудничеството ни цели да достави необикновено прекарване за потребителите на LG по целия свят. "

Джон Бюканън, изпълнителен шеф на Meridian Audio добави: „ Развълнувани сме да навлезем в това неповторимо партньорство с LG и сме сигурни, че нашата експертиза и споделени полезности ще докара до основаването на редица нововъведения на пазара - както в този момент, по този начин и за в бъдеще. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР