Кола за 100 бона яхна Гери-Никол. Яката дупара се похвали

...
Кола за 100 бона яхна Гери-Никол. Яката дупара се похвали
Коментари Харесай

Гери-Никол подкара БМВ за 100 бона

Кола за 100 бона яхна Гери-Никол . Яката дупара се похвали с чисто нов джип БМВ. Немската машина е цялостна с екстри. Гери особено поръчва кожен салон, който да е бял. Колата има парктроник, с цел да може елементарно Яката дупара да паркира джипа. Колата е същински звяр - над 200 коня.

Разбира се, возилото е автоматик за по-голям комфорт на младата изпълнителка. Нещо повече - Гери към този момент сама кара скъпарското возило, откакто най-сетне е взела брошура.

Това се случва единствено преди няколко месеца. Въпреки че от дълго време е пълнолетна и има няколко коли, Гери няма удостоверение за ръководство на автомобил. Тя го изкарва чак в този момент, когато светът е блокиран поради COVID-19.

Преди да вземе брошура, колите и са карани от някогашните й гаджета. След като има брошура, Гери бръмчи из страната и съвсем не слиза от новия си автомобил. Тя не може да се нарадва и на колатa, и на книжката си, написа „ България Днес “.

Гери стартира курсовете през далечната към този момент 2016 година. Но все не й остава време да залегне над листовките. В дните на изолираност и без участия всяка вечер Яката дупара се снабдява с документа, допускащ й да кара.

Гери е запалена по скъпите коли. Освен да са лъскави, тя държи и да са огромни. През лятото получи подарък от родителите си - чисто ново „ Бентли “, чиято цена е близо четвърт милион. Още преди да навърши пълноправие, тя имаше „ Порше Кайен “, на което се учи да кара. „ Като цяло желая да карам джипове. Това е значимо за мен. Не знам за какво се спирам тъкмо огромни коли “, разкрива преди време Яката дупара.

Още за колите и скъпарския автопарк на .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР