Кола удари един от учените, създавали нервно паралитичното вещество "Новичок",

...
Кола удари един от учените, създавали нервно паралитичното вещество "Новичок",
Коментари Харесай

Кола удари създател на "Новичок" в Русия

Кола удари един от учените, създавали нервно паралитичното вещество "Новичок ", написа газета.ру.

Владимир Углев през вчерашния ден изиска здравна помощ след злополука на кръстовище в съветския черноморски град Анапа. Той бе признат в здравното заведение с контузии по главата и крайниците, откакто бе блъснат на пешеходна пътека.

По думите на Углев лекият автомобил не е понижил скоростта. "Аз побягнах към тротоара, където колата ме настигна. За да не падна под колелата, скочих върху капака, само че не съумях да се задържа и паднах върху предния прозорец ", сподели Углев.

Виновникът за случая е 70-годишен гражданин на курорта. Той пред полицията е показал, че повода за пътнотранспортно произшествие е техническа нередовност на ръководеното от него моторно транспортно средство. Отговорният за удара мъж е предложил на потърпевшия материално обезщетение, чийто размер не се оповестява.

Самият Углев разяснява, че случаят е инцидентен.

Бившият помощник на съветското Главно разследващо ръководство (ГРУ) Сергей Скрипал и щерка му Юлия Скрипал бяха открити в безсъзнание в югозападния британски град Солсбъри на 4 март след отравяне с "Новичок ". Приблизително месец по-късно двамата пристигнаха в схващане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР