Кола се е врязала в къща в Нови Искър на

...
Кола се е врязала в къща в Нови Искър на
Коментари Харесай

След като кола се вряза в къща в Нови Искър: Как собствениците прекараха нощта?


Кола се е врязала в къща в Нови Искър на ул. " Искърско дефиле ". Няма потърпевши по знамение. Леката кола е влезнала в спалнята на притежателите и е нанесла огромни вреди. Как прекара фамилията нощта?

Инцидентът е станал към 18:10 ч. през вчерашния ден. Лека кола се е е врязала в спалнята на притежателите на къщата, до момента в който те са в хола. Шофьорът е към 60-годишен. Тестовете му за алкохол и опиати са негативни. На място идват пожарнба и полиция. Вероятната причина за случая е разкъсване на шарнира, което води до загуба на ръководство.

„ Идвайки от София кола, без никакъв спирачен път първо минава през спешния кран, по-късно през оградата и по-късно бута цяла стена и половина. Цялата къща е отворена, на основен път сме, колите летят, студено е. Зима е, ще се утежнява времето Обезщетение не чакаме от никой. От застрахователната компания споделиха да се обадим на водача, което ще се случи доста постепенно. Най-вероятно сумата ще е алегорична “ споделя Анита Костова.

Според пострадалите повода за случая е високата скорост. Те описват, че това не е първият подобен случай. От години наред жителите на квартала упорстват за пешеходна пътека.

„ Последният случай беше лятото, когато лека кола удари същия кран и се прекатурна по таван. За благополучие не стана нищо. Трябват пешеходни пътеки. Тук минават доста деца. Има учебно заведение, детска градина. Трябва да вършим къща, няма по какъв начин “, споделя Велин Колев.

В непосредственост до ул. " Искърско дефиле " има детска градина и учебно заведение и хората се тормозят от други произшествия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР