Кола се блъсна в стената на замъка Уиндзор след пътен

...
Кола се блъсна в стената на замъка Уиндзор след пътен
Коментари Харесай

Кола се вряза в стената на замъка Уиндзор, пристигнаха огнеборци СНИМКИ

Кола се блъсна в стената на замъка Уиндзор след пътен случай. В произшествието са взели участие и други две голи, а на мястото са пристигнали пожарникари и медици. Предницата на една от машините се е врязала в предната ограда на кралската резиденция.

Говорител на полицията разяснява: „ Полицията в долината на Темза получи сигнал за пътен конфликт в 7:50 сутринта тази заран (12/3) на улица Темза, Уиндзор. Очаква се пътят да бъде затворен за известно време. Моля всеки, който има информация, да се свърже със силите, като се обади на 101 или подаде сигнал онлайн, цитирайки референтен номер 43240115038. “

Инцидентът се случва, откакто кола се вряза в основния вход на Бъкингамския замък в неделя, напомня Metro.

Въоръжени служители на реда бяха видяни да обикалят от транспортното средство, до момента в който мъж беше задържан за незаконни вреди.

Припомняме, че Кейт Мидълтън бе снимана да напуща замъка Уиндзор с принц Уилям през вчерашния ден.

Тя не е била виждана на обществено място, откогато претърпя коремна интервенция преди съвсем два месеца, предизвиквайки спекулации по отношение на нейното богатство.

Тя се възстановяваше от интервенцията си в Уиндзор, само че разгласява редактирана фотография на себе си и трите си деца, Джордж, Шарлот и Луис на Деня на майката.

 

Снимки: SWNSs

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР