Кола с мигранти се заби в стълб. Инцидентът стана малко

...
Кола с мигранти се заби в стълб. Инцидентът стана малко
Коментари Харесай

Кола с мигранти се заби в стълб

Кола с мигранти се заби в дирек. Инцидентът стана малко преди среднощ.

По данни на полицията в Ямбол, транспортното средство се блъснало в електрически дирек в Елхово.

До момента няма публична информация какъв брой души е имало в колата. Но съгласно очевидци са били към 10. На мястото на случая бяха изпратени пожарна, коли за спешна помощ и екипи на електроразпределителното сдружение.

Двама от потърпевшите мигранти са откарани с коли за спешна помощ към ямболската болница с тежки пострадвания. Единият даже е с черепно-мозъчна контузия. Други двама са закарани по-късно също в болница.

Все повече хванати

През маршрута на Балканския полуостров са минали не повече от 15% от мигрантите в Западна Европа. През море през Гърция и Италия минават всички останали мигранти. Това съобщи през вчерашния ден пред Нова тв шефът на Гранична полиция гл. комисар Антон Златанов.

Той акцентира изрично, че слабото място не е България.

Недопуснати на самата граница за денонощие са рекордните 1512 души, като сирийците доминират. Те са съвсем 50%. От Афганистан и Ирак са останалите мигранти.

Златанов акцентира, че ограниченията на границата ще бъдат затегнати след година.

“За всяко денонощие не позволяваме близо 1500 мигранти. Няма ограда, която да не може да бъде прескочена, въпросът е какво вършат службите по този въпрос. Тази година мигрантският напън се ускорява и е с 50% повече от предходната година ”, съобщи още той.

Само 13 съветски автомобила са стигнали до КПП-тата ни, от влизането в деяние на възбраната за влизане на съветски коли у нас.

На базата на тази инструкция не могат да влязат, само че има изключения – съветски дипломатически коли, такива на жители на Европейски Съюз и така нататък, сподели още Златанов. Имат 6 месеца период, в който да изоставен или да се пререгистрират.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР