Кола падна в дълбок изкоп след гонка с полицаи в

...
Кола падна в дълбок изкоп след гонка с полицаи в
Коментари Харесай

След гонка: Пиян шофьор падна по таван в изкоп в Пловдив /снимка/

Кола падна в бездънен ров след гонка с служители на реда в Пловдив. На място се вижда, че секторът няма асфалт, а колата е бутнала едно от металните заграждения. По неофициална информация водачът е арестуван от полицията нощес към 1.30 часа, а номерата на колата са свалени, предава БНР. От пловдивската полиция прецизираха, че лидерът е задържан след опит да избегне инспекция. Минути след полунощ автопатрул е подал сигнал за прекъсване със стоп палка на преминаващ в селото автомобил. Шофьорът обаче не се подчинил и траял в посока Пловдив. 
С включени светлинна и звукова сигнализация униформените последвали колата, която минала на червен светофар на кръстовището сред бул. " Дунав " и ул. " Райна Княгиня " и навлязла в заварден сектор с ремонт, обозначен със съответните знаци.
Колата е пропаднала и се преобърнала. Униформенитеса задържали 62-годишния престъпно проявен мъж зад кормилото. Тестът му с дрегер отчел съществуване на 1.38 промила алкохол, той е дал кръвна проба за химически разбор. На водача и негова спътничка е оказана здравна помощ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР