Кола отнесе спирка на градския транспорт на бул. Ботевградско шосе

...
Кола отнесе спирка на градския транспорт на бул. Ботевградско шосе
Коментари Харесай

Кола помете спирка на Ботевградско шосе, има пострадали

Кола отнесе спирка на градския превоз на бул. " Ботевградско шосе " в София. По знамение няма съществено ранени, защото случаят е станал рано сутринта, когато там не е имало хора.

Пострадали са четиримата младежи, които са пътували в автомобила. По данни на Министерство на вътрешните работи пробите за алкохол и опиати на лидера на автомобила са негативни.



Рано сутринта към 1. 35 часа лек автомобил се блъска в спирка на градския превоз. В колата пътуват четирима младежи. По данни на Спешна помощ колата за спешна помощ е пристигнала съвсем незабавно.

Часове след случая тук на място се виждат вредите от злополуката. Цяло знамение е, че по това време на спирката не е имало никой и няма други потърпевши с изключение на хората в автомобила.

Четиримата пасажери са на възраст сред 18 и 20 години. Всички са закарани в болница " Света Анна ". След обзор лекарите са открили, че младежите са с повърхностни пострадвания. Освободени са незабавно след прегледа.

Заради мощния удар елементи от спирката са трансферирали релсите на трамвая и са отхвръкнали на отсрещната страна.

Пробите за алкохол и опиати на лидера на автомобила са негативни. А в ранните утринни часове придвижването на трамваите в региона към този момент се осъществяваше обикновено.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР