Кола на полицията е била потрошена след гонка с провинил

...
Кола на полицията е била потрошена след гонка с провинил
Коментари Харесай

Тълпа от над сто души потроши патрулка след гонка с полицията в разградско село

Кола на полицията е била потрошена след гонка с провинил се лидер в разграското село Ясеновец, съобщиаха от пресцентъра на полицията. Инцидентът е станал преди ден на по улица " Дунав " в село Ясеновец. Служители на " Пътна полиция " изпълнявали отговорностите си по надзор на пътното придвижване със длъжностен автомобил " Киа ", когато видели кола " Сеат Алхамбра ", идваща към тях.

Водачът ускорил и опитал да избяга и да се укрие. Последвала гонка с полицейските чиновници, които подали светлинен сигнал за прекъсване. При опит да избяга от автопатрула, на десен завой лидерът излязъл от пътя и се блъснал поредно в резервоар и електрически дирек. Установено е, че авариралият автомобил се ръководи от малолетен и недееспособен 17-годишен от селото.

Докато служителите на реда работели с него, към тях се събира навалица от над 100 души, които почнали да псуват, блъскат и наскърбяват чиновниците и да насочат закани, споделиха от полицията. За подпомагане на място е бил изпратен полицейски патрул. Тълпата заобикаля и него, продължавайки да вилнее,
разяснява представителят на полицията в Разград и добави, че е почнало и мятане на камъни, с които е счупено задното стъкло на служебна кола " Шкода Рапид ", деформирано е купето и са откъртени регистрационни табели. Катастрофиралият " Сеат " е открит, лидерът – също, посочи Илияна Гоергиева.
 
По случая е формирано досъдебно произвеждане и са подхванати незабавни оперативно-издирвателни дейности. Установени са лицата, съпричастни към осъществените закононарушения. Над 150 чиновници от ОД на МВР-Разград и на Дирекция " Жандармерия " не престават да работят в Ясеновец. Акцията е ориентирана към противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред и обезпечаване на полицейско наличие в рискови региони По предписание на шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград, интервенцията ще продължи до отпадане на нуждата.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР