Кола на НСО бърза да вози “активен борецНеизвестни вандали отрязаха

...
Кола на НСО бърза да вози “активен борецНеизвестни вандали отрязаха
Коментари Харесай

Отрязаха 11 колчета в Кресненското дефиле

Кола на НСО бърза да вози “активен герой ”
Неизвестни вандали отрязаха 11 избавителни колчета в Кресненското дефиле, тъй като им пречат да изпреварват, да умират и да убиват идващите отсреща участници в придвижването.

Днес от Агенция “Пътна инфраструктура ” припомниха,, че от 2016 година доникъде на 2021 година по това трасе са станали 246 пътни случая, а от въвеждането на възбраната за изпреварване и монтирането на колчетата не е записана нито една злополука.

Регистриран обаче беше автомобил на НСО, който с включени буркани притиска водачи в Кресненското дефиле, принуждава ги да отбиват настрана, с цел да може да премине някакво тяло от властта. Вчера от службата оповестиха, че ревизират случая, само че в колата не е бил возен член на държавното управление. По информация на “Нова тв ” бързащият бил някогашният заместител аграрни министър Иван Христанов, който цяло лято се написа деен герой против корупцията на пункта Капитан Андреево и по тази причина го охраняват. Той единствено отхвърли да е карал колата на НСО, само че е и че е бил в нея.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР