Кола на новата таксиметрова фирма Леон“ във Враца е била

...
Кола на новата таксиметрова фирма Леон“ във Враца е била
Коментари Харесай

Войната се разраства! Атакуваха кола на новата таксиметрова фирма „Леон“ във Враца /снимки/

Кола на новата таксиметрова компания „ Леон “ във Враца е била атакувана предходната нощ, описа шефката Пламена Георгиева. Те упреква някогашния си шеф – притежателят на компания „ Престиж “ Мирослав Вълков, за похищението. 
Припомняме, че войната сред таксиджиите избухна преди няколко седмици след обява в организация BulNews. Тогава разкрихме, че дългогодишните чиновници в „ Престиж “ – диспечерката Пламена и мъжът ѝ - водачът Георги Кръстев-Годжи, са се отделили и са основали лична компания. 



Георгиева описа пред наш кореспондент, че не може да се приказва за изменничество към някогашния ѝ началник, защото той я освободил месец по-рано. След това напуснал мъжът ѝ и двамата решили да си създадат лична компания. 
Дни преди старта на работата на колите на „ Леон “ обаче, една от тях била потрошена. Возилото „ Киа “, което към този момент е брандирано и се употребява от Годжи и Пламена, през вчерашния ден осъмнало със счупено предно панорамно стъкло. Колата била паркирана пред блока, в който живеят двамата.
Пламена разгласи, че е сигурна, че офанзивата е дело на Мирослав Вълков. По думите ѝ, в събота той се прибрал от чужбина и още същата нощ било осъществено похищението.
„ Сигурна съм, че е той! Това е неговият почерк! “, безапелационна е Пламена, като съобщи, че и различен път е чувала за сходни офанзиви от страна на някогашния си шеф.
Пламена е подала сигнал в полицията за закононарушението и е насочила ченгетата по следите на Вълков. Тя обаче счита, че проблемите няма да спрат дотук и чака още офанзиви.
Колите на компания „ Леон “ се чака да стартират да патрулират по улиците във Враца до дни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР