Кола и автобус са се ударили между врачанските села Паволче

...
Кола и автобус са се ударили между врачанските села Паволче
Коментари Харесай

От последните минути! Тежка катастрофа с автобус на „Монтана АТ“ край Враца, пътят е затворен /снимки/

Кола и рейс са се блъснали сред врачанските села Паволче и Челопек, видя още веднъж единствено кореспондент на BulNews.
Пътният случай е станал преди минути. Сблъскали са се „ Шкода “ с варненска регистрация и софийски пътнически рейс, който се движел по маршрут Лом-София. Колата пътувала от Варна за Враца, когато на изострен завой поради висока скорост, водачът ѝ изгубил надзор над нея. Водачът не съумял да я овладее и се блъснал странично с рейса.
След злополуката на мястото пристигнали кола за спешна помощ, две патрулки и две пожарни.
Вследствие на случая е потърпевш водачът на „ Шкода “-та. Той е с пострадвания по главата, като незабавните медици го прегледаха на място и откриха, че положението му не постанова да бъде превозен към болничното заведение за спомагателни проучвания.
От рейса няма потърпевши хора – всички са се отървали единствено с уплахата от случилото се.
Материалните вреди и по двете возила обаче са огромни. Вследствие на удара по пътя са разпилени доста елементи от колите, като сега огнеборците разчистват пътните ленти.
Заради злополуката придвижването е изцяло спряно и в двете направления, като към този момент има формирани колони от чакащи коли. Припомняме, че пътят през двете планински села е един от другите възможности до София поради градежа на скоростния път Мездра-Ботевград. Очаква се трафикът в региона да бъде възобновен до 30 минути, само че пътуващите от и към столицата могат да изберат и различен маршрут, с цел да не чакат на място в жегата.
Съветваме преминаващите да бъдат деликатни, защото всички пасажери в рейса са на пътя и чакат различен автомобил, който да ги извози.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР