Кола горя като факла пред блок 201 във Враца, а

...
Кола горя като факла пред блок 201 във Враца, а
Коментари Харесай

Генади Манчев: Скарах се с дрифтъра Людмил и някой запали колата ми пред дома ми във Враца /снимки/

Кола пламтя като факла пред блок 201 във Враца, а притежателят ѝ упреква за палежа дрифтъра Людмил от Девене, научи BulNews.
Малко по-рано през днешния ден в редакцията ни пристигна Генади Манчев.
Младият мъж описа, че нощес имал сдърпване с Людмил. По думи на Манчев, група младежи се били събрали към 23 часа на изхода на Враца, край Ученическото градче, защото имало проведена гонка. Според Генади, до момента в който си говорели и обсъждали разнообразни коли и гонки, Людмил, който се канел да се включи в конкуренцията, почнал да се перчи, че БМВ-то му е най-мощното. От своя страна Манчев му споделил с естествен звук да не тарикатее, защото всички знаят за известността му, която е придобил след наша обява поради рисковото му шофиране.



Според Генади, след тези думи, Людмил се изсмял и споделил, че не се интересува нито от „ писаниците “ за него, нито от полицията, тъй като е „ недостижим “ и му протегнал ръка. За да се отбрани, Манчев му отвърнал с удар, а от своя страна напереният девенчанин отправил закана против него, завъртайки главата си настрана.
След абсурда Генади и приятелят му си тръгнали и се прибрали по домовете си. По думи на Манчев, към 4 часа тази заран негов комшия звъннал на жена му и ѝ споделил, че колата му – „ Фолксваген Сироко “, гори.
„ Веднага слязох пред блока, автомобилът гореше и подадох сигнал на тел.112. Докато пристигнаха пожарникарите и служителите на реда, аз и мой другар гасихме дружно пламъците “, споделя още Генади.
„ Познаваме се с Людмил от напълно скоро и единствено сме се поздравявали. Досега не съм имал спор с никой. Нямам врагове, не дължа нищо на никого, нито съм в неприятни връзки с който и да е. Смятам, че зад запалването на колата ми стои точно Людмил, това споделих и пред служителите на реда в районното, които ме разпитваха. Просто няма кой различен да го е направил, сигурен съм. Като се сдърпахме той завъртя главата си доста заканително, което също ме навежда на мисълта, че той ѝ е драснал клечката. Искам хората да знаят, че с изключение на, че кара рисково и мисли, че е над Закона, Людмил пали и коли. Нека всички да се пазят “, съобщи изрично пострадалият юноша.
Полицията във Враца към този момент работи по случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР