Кола е блъснала 13-годишно момиче с колело на кръсточище в

...
Кола е блъснала 13-годишно момиче с колело на кръсточище в
Коментари Харесай

Кола помете 13-годишно момче в Мездра, шофьорът се размина само с акт

Кола е блъснала 13-годишно момиче с колело на кръсточище в Мездра, водачът се прибрал единствено с акт, оповестиха от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера към 11 часа по обяд, на едно от основните кръстовища в Мездра, кола блъска малолетно момиче с колело. Зад кормилото на лекия автомобил седял мездренчанинът Л.П.С. Поради липса на основание по отношение на уязвимите участници в придвижването, при прекосяването през кръстовището мъжът удря велосипедистката. Той неотложно е оказал първа помощ на падналото момиченце, като го е транспортирал до филиала за незабавна здравна помощ в Мездра.
Пациентката е прита със подозрения за раздрани мускулни нишки и кръвонасядане в дясната подбедрица. По молба на близите, момиченцето е превозено и оставено за наблюдаване в болничното заведение във Враца
Шофьорът на автомобила е пробван с дрегер за приложимост на алкохол, а тестът му е негативна. Управляваният от него "Фолсваген Шаран " е отнесъл вреди на стойност 50 лв.. Съставен му е акт по Закона за придвижване по пътищата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР