Кола блъсна и уби котка в Карлово. Трагичният инцидент е

...
Кола блъсна и уби котка в Карлово. Трагичният инцидент е
Коментари Харесай

Блъснаха котка в Карлово, жена избухна: Това е улицата на дрифтовете и гонките! СНИМКА

Кола блъсна и умъртви котка в Карлово. Трагичният случай е станал през днешния ден.

Котката е била блъсната на улица " Ген. Заимов ", това излиза наяве от обява на Малина Минчева в обществената мрежа Фейсбук.

Малина написа, че е станала очевидец на това по какъв начин собственичката на убитото коте е плакала, до момента в който е гледала по какъв начин окървавеното животно умира.

" Тази заран станах очевидец на това по какъв начин дамата от фотографията видя блъснатото си и надлежно мъртво коте. Нямате визия по какъв начин плачеше тази жена, просто не мога да ви опиша по какъв начин ми късаше сърцето. Уви, с изключение на да я прегърна, нямаше какво друго да направя ", написа Малина.

Жената твърди, че улицата, на която е блъснато котето, се е превърнала в скоростна права, по която колите минават като че ли са на автомагистрала.

" Улицата на дрифтовете и гонките, улицата за демонстрации на уменията на огромни водачи и огромни коли - " Ген. Заимов ", прибавя тя.

Малина упорства органите на МВР в Карлово да подхващат по-сериозни мерки по отношение на скоростта.

" В утрешния ден, обаче, може да е човек - нечия баба, дядо, майка, татко или дете. Време е за някакви по-сериозни във връзка с скоростта в града ограничения, тъй като някои неща имат цена, която никой не може да заплати! ", приключва обявата си тя.

В секцията за мнения Живка Шекерова написа, че на улицата би трябвало да бъдат сложени камери, които да наблюдават за извършители на пътя.

" На тази улица би трябвало да има камери. Дори на пешеходната пътека е рисково. Без солидни санкции няма оправия ", безапелационна е Живка.

Междувременно карловци към този момент се радват на нова светофарна уредба на улиците " Теофан Райнов " и " Ген. Заимов ". С слагането на светофарите се реши казуса с натоварения трафик по основното кръстовище. Жители на града са безапелационни, че светофарите ще допринесат за попречване на пътнотранспортни катастрофи и доста облекчение на придвижването в региона.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР