Кокорчо успя ли да си прибере туите, за които се

...
Кокорчо успя ли да си прибере туите, за които се
Коментари Харесай

Кокорчо успя ли да си прибере туите, за които се грижеше или ги е продал на Лорер

Кокорчо съумя ли да си прибере туите, за които се грижеше или ги е продал на Лорер? Този въпрос задава журналистът Стефан Ташев в собствен коментар във Фейсбук.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Приятелски огън засипва Асеня(Кокорчо) за „ Апартаментгейт “. Какъв другарски огън, напряко артилерийски бараж, огнен вал. Верни, до през вчерашния ден, жълтопаветници, положителни сили и млади, умни и красиви громят финансовия министър…Обаче никой не кани по тв приемниците Смилови, Григорови, Агов, Кънев, Сашо11 и сие да разясняват тематиката. Направо затишие в ефира. Национална агенция за приходите няма по какъв начин да ревизира началника си, а и началника на Национална агенция за приходите е същият, продал на клошар компания с милиони левове загуба и уехал в Дубай.

От „ смяната “ тишина, от Демократична България също

А на мен ми е дежавю. Спомням си финансовите пирамиди от зората на демокрацията. Отваряха офиси, прибираха парите на балъците и изчезваха. Така и „ смяната “. Отвориха офис на „ Чаталджа “ преди две години, изпързаляха балъците и изчезнаха от него, като го препродадоха за големи пари.

Не знам единствено Кокорчо съумя ли да си прибере туите, за които се грижеше или ги е продал на Лорер.

“Да се погрижа за туите в градината ”

“През май 2021 година излизам от компанията и с това завършва моето присъединяване в „ СТВ Консълтинг “ ЕООД, което е видно и от Търговския указател. ”, споделя Асен Василев.

Но той резервира финансови и стопански връзки с компанията “СТВ Консълтинг ” ЕООД дълго време откакто я напуща официално като я продава за 99 лева на своя помощник Марио Сотиров.

В малко видео оповестено в профила на Асен Василев в обществената мрежа Фейсбук той споделя

“Днес бях решил да се погрижа за туите в градината… “.

Василев е застанал в двора на постройката на ул. “Чаталджа ” 3. Датата е 22.04.2023 година Видеото е формалното доказателство, че най-малко до пролетта на 2023 година Асен Василев употребява този парцел. Там се намира офисът на Продължаваме Промяната. Но от 2022 година Василев си е обзавел като жилище част от единия офис.

Към момента на видеото (22 април 2023 г.) офисите и градината с туите принадлежат на „ СТВ Консълтинг “ ЕООД. По закон използването на непознат неподвижен парцел би трябвало да се заявява.

Асен Василев не е спазил това условие в нито една от декларациите си като министър и народен представител

Още вести четете в категорията България 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР