КОКОНТ КРИЙК, Флорида (AP) — Десетки ученици участваха в протест

...
КОКОНТ КРИЙК, Флорида (AP) — Десетки ученици участваха в протест
Коментари Харесай

Персоналът е преназначен в училище във Флорида след обвинения, че транссексуална ученичка е играла в отбора на момичетата

КОКОНТ КРИЙК, Флорида (AP) — Десетки възпитаници участваха в митинг в гимназия в Южна Флорида във вторник, ден откакто шеф и четирима други членове на личния състав бяха отстранени от длъжностите си, до момента в който чиновниците проверяват изказвания за транссексуален възпитаник, който е бил позволен да играе в тим по волейбол за девойки, в нарушаване на държавния закон.

Демонстрацията се организира в гимназия Monarch в окръг Брауърд. Местни новинарски фрагменти демонстрират огромна навалица възпитаници, които излизат от учебната постройка и се събират на открито на територията на учебното заведение.

Училищният регион в понеделник преназначи шефа Джеймс Сесил, помощник-директора Кенет Мей, спортния шеф Дионе Хестър и информация механик по ръководство Джесика Нортън към неучилищни обекти в очакване на резултата от следствието. Освен това на краткотрайния треньор по атлетика Алекс Бърджис беше казано, че услугите му са прекратени, до момента в който тече следствието.

„ Ще продължим да следваме държавния закон и ще п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР