Коконка е котката на Лозан Панов, част е и от

...
Коконка е котката на Лозан Панов, част е и от
Коментари Харесай

Партийните любимци си имат домашни любимци

Коконка е котката на Лозан Панов, част е и от фамилна картина на стената в дома на претендента за президент и арбитър номер 1.
Снимка: bTV
Магистратът не крие, че тя му е уязвимост.
Снимка: bTV
Кучето Борко е известно съвсем толкоз, колкото и стопанина си – Бойко Борисов.
Снимка: bTV
Волен Сидеров отглежда котарак. Не кой да е, а котаракът Кънчо. Показва ни и видео, в което таралеж яде храната на домашния любим.
Снимка: bTV
За разлика от котарака Къчно, който е типа „ улична превъзходна “, кучето на лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е специфична селекция – френски булдог. За породата се знае, че доста се привързва към стопанина си и в случай че той не му обръща задоволително внимание, кучето изпада в… меланхолия.
Снимка: bTV
Лидерът на „ Изправи се БГ! Ние идваме “ Мая Манолова има две кучета от порода пекинез – Арчи и Кери. Пекинезът е малко куче, само че от време на време демонстрира експанзия и против по-големи животни. Арчи и Кери обаче са в съдружен мир с две котки, които живеят на двора.

За Румен Радев е известно, че има котарак на име Чарли, допуска се, че е на 10 години. Анастас Герджиков не показа да има домакински любим. Такава информация нямаме и за Мустафа Карадайъ и Слави Трифонов.
Животно вкъщи нямат водачите на Демократична България Христо Иванов и на Възраждане Костадин Костадинов. Както и Асен Василев от " Продължаваме промяната ". А Кирил Петков има котка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР