Коко Гоф се класира за четвъртфиналите на тенис турнира на

...
Коко Гоф се класира за четвъртфиналите на тенис турнира на
Коментари Харесай

Коко Гоф срази Наоми Осака за четвъртфинал в Сан Хосе

Коко Гоф се класира за четвъртфиналите на тенис шампионата на твърда настилка в Сан Хосе, Съединени американски щати, откакто преодоля Наоми Осака в два сета – в обособените елементи 6-4, 6-4, за близо един час и половина игра.

Шестата в схемата представителка на домакините поведе в частите след пробив в петия гейм, който удържа удобно до края на сета. Във втория всичко вървеше по проект за надарената американка, финалистка на Ролан Гарос, откакто тя дръпна на бърза ръка с 5-1 след нови два брейка. Тогава обаче играта на Гоф се разстрои, като първо тя не съумя да осъществя нито един от четирите си мачбола на сервис на Осака, а по-късно загуби подаването си.

Японката отрази нови три мачбола на младата си съперничка за пасив от 4-5, само че по-късно капитулира при осмия мачбол за Гоф. Американката сервира ужасно макар осемте си двойни неточности, като загуби единствено пет точки на личен сервис и даде една-единствена опция за пробив на Осака, която четирикратната шампионка в шампионатите от Големия шлем оползотвори.

В спор за място на полуфиналите Гоф ще играе с втората в схемата Паула Бадоса от Испания, която се оправи мъчно с 240-та в света Елизабет Мандлик от Съединени американски щати.

В другия четвъртфинал в долната половина номер 4 в схемата Арина Сабаленка играе със седмата Дария Касаткина, до момента в който горе Шелби Роджърс се изправя против Аманда Анисимова в напълно американски непоставен конфликт, а финалистката на Уимбълдън Онс Жабер има за съперничка Вероника Кудерметова.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР