Коко Гоф със сигурност е от тенисистките, за които ще

...
Коко Гоф със сигурност е от тенисистките, за които ще
Коментари Харесай

Защо всички говорят за екипа Коко Гоф

Коко Гоф сигурно е от тенисистките, за които ще продължим да чуваме и приказваме. 19-годишната американка играе доста мощно, с което и съумя да си завоюва купата от US Open през предходната година.
 Ян-Ленард Щруф против Ринки Хиджиката - когато чайка прекъсне мача им на Australian Open
Когато чайка прекъсне мача в най-напрегнатия миг

И такива неща се случват в Австралия

Сега започва безапелационно и на Australian Open, като в първия кръг не даде доста благоприятни условия на Анна Каролина Шмиедлова и за към час игра я в профил. Силно усещане обаче направиха две неща.

Първото бе убийственият ѝ сервиз, който тя твърди, че е подобрила единствено за няколко дни тренировки с легендата на тениса Анди Родик. И това не трябва да ни изненадва, тъй като точно Родик бе измежду тенистистите с най-хубав сервиз в играта.
 Снимка 649372

Второто нещо, на което ще обърнем и повече внимание, е екипът, с който Коко Гоф изигра мача и ще забележим и във втория кръг. Полата и горнището са в жълт цвят с със сини ръбове.

От New Balance споделят пред Forbes, че задачата им е била Гоф да наподобява уверена на корта и да се усеща ужасно. Освен това, цветовете на екипа са подбрани по този начин, че да си пасват идеално с обувките ѝ CG1 Primary Power.
 Снимка 649373

А върху тях също е помислено. " Направихме ги по-смели и въздействащи с съвременен, само че носталгичен звук. Съчетаването на цвят морска сол с тези ретро съществени цветове прибавя свежа прелест към този главния външен тип ", споделя дизайнерът на New Balance Кордел Джордан.
 Карлос Алкарас преди Australian Open - опасява ли се от мач с Новак Джокович
Страхува ли се Алкарас от мач против Джокович на Australian Open

Испанецът ще би трябвало да се оправя без треньора си

И в случай че в първия мач на Коко Гоф видяхме екипа, който е най-вече в жълто, то в идващите може да забележим и другия му вид, в който жълтият цвят отстъпва водещата позиция на синьото. " Носталгичното потребление на съществени цветове и контрастни детайли поддържа дизайна достоверен към духа на тениса с съвременен привкус, характерен за Коко ", споделят още от компанията.

Отличителните ленти на талията са станали реалност след като концепцията е пристигнала от самата Коко Гоф, а дизайнерите на New Balance са усъвършенствали крайния резултат. В обществените мрежи хората несъмнено харесват новия екип на тенисистката за Australian Open, само че пък той им припомня на нещо доста познато.

you had me fooled I even sent the tweet to my agent and I was like “I don’t remember ever saying this? ” nothing wrong with it ya’ll know I love Serena it wasn’t inspired by her kit. she is a fashion queen tho!! I just literally thought I was going crazy for two mins hahaha
— Coco Gauff (@CocoGauff)
С много сходен екип и цвят Серина Уилямс взе присъединяване на Australian Open през 2016 година Тогава Уилямс стигна до финала, само че не съумя да отбрани купата от миналата година, губейки от Анджелик Кербер.

В X (преди Twitter) се появиха изказвания, че самата Коко Гауф е споделила, че екипът ѝ е въодушевен от този на Серина, само че се оказа, че това не е по този начин. В отговор на обява 19-годишната тенисистка разяснява, че обича Серина Уилямс, само че не я е употребила за ентусиазъм за екипа си. 
 Преди старта на Australian Open - какъв брой е наградният фонд и кой ще взе участие
Колко ще завоюва спечелилият от Australian Open

Интересни детайлности преди старта на първия за година шампионат от Големия шлем

В ранните часове на 17 януари Коко Гоф продължава пътя си към финала на Australian Open в мач против сънародничката си Каролайн Долехайд.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР